Wysłany: 2009-03-30, 22:54 Awarie Oddział: Wojska Lądowe
Jak widać ostatnio pojawia się dość często problem z działaniem strony. Staram się z tym walczyć, ale widzę, że hostingodawca ma momentami "olew" na moje maile. W związku z tym proszę o wyrozumiałość w razie awarii - będą naprawiane jak szybko się da.
Wedle planów jeszcze w drugiej połowie tego roku postaramy się zmienić hosting i prawdopodobnie także system strony, dzięki czemu wyeliminujemy występujące obecnie błędy (oczywiście zachowamy wszelkie artykułu i posty na forum, wiec nie ma czego się bać).
Prosiłbym też zgłaszać wszelkie nawet najmniejsze problemy z działaniem forum.
Wysłany: 2011-07-14, 06:07
Oddział: Oddziały Specjalne
Temat się dubluje. BTW. Dobra wiadomość: dziś w nocy nie było żadnej awarii. W dzień, szczególnie wieczorem - niestety - problemy były dość uporczywe, z wyskakującym błędem.
Niestety to jest wina przeciążenia strony. Po zmianie szaty i systemu mamy znacznie więcej odwiedzin jak i postów. Problem ten jednak w tym tygodniu zniknie bo zostaną naniesione poprawki.
Właśnie kontaktujemy się z administratorami naszego serwera wirtualnego, niestety do tego czasu forum będzie pozbawione części funkcji, aby ograniczyć występowanie błędów. Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość, będziemy robić wszystko, aby problem był jak najszybciej rozwiązany.
Wysłany: 2011-07-15, 00:53
Dobrze, że to napisałeś. Wszedłem po paru godzinach i nie wiedziałem, co się dzieje. Zginął choćby avatar. Nie wiem, jak z resztą? Na długo przewidziane jest rozwiązanie problemu?
Najprawdopodobniej będziemy musieli poczekać na powrót Windmakera jako osoby decyzyjnej, postaram się jednak jak najszybciej przywrócić jak największą ilość funkcji forum tak aby działało ono właściwie.
Wysłany: 2011-07-15, 21:17
Centurio - ale jeśli chodzi o avatar, można go wstawić w inny sposób. A co do ograniczenia funkcji - na szczęście jeszcze nie daje dać o sobie nic. Ale trafiłem na błąd: http://www.militis.pl/bron-pancerna/leopard-1.html
Dzięki za uwagi. Dodatkowo chciałbym dodać, iż nasz hostingodawca zwiększył nam limit połączeń za darmo. Dzięki temu pojawiający się problem powinien zniknąć, przynajmniej na jakiś czas, dopóki forum dalej nie powiększy swoich rozmiarów.