Wysłany: 2012-02-17, 20:02 Przeprosiny- historyk.eu. Oddział: Inne
Witam,
z tej strony główny administrator forum historycznego http://historyk.eu/. Ostatnio doszły mnie słuchy, że dzieje się coś złego. Mówiąc to mam na myśli owe zamieszanie wokół rozsyłanych prywatnych wiadomości na forach o podobnej tematyce, także i tutaj. Jeżeli kogoś uraził ten incydent, chciałbym go gorąco przeprosić, winowajca został znalezioy i ukarany. Chcę abyście wiedzieli tylko, że administracja nie miała z tym nic wspólnego. Szczerzę mówiąc jestem nieco rozżalony przemawiając do was w takiej sprawie. Teraz, jedyne co mogę zrobić, to prosić was o wymazanie tych złych wspomnień z pamięci i rozpoczęcie nowej historii. Z nami lub bez nas. Oczywiście postaram się aby do takich sytuacji więcej nie dochodziło.
Dziękujemy za informację. Mam nadzieję, że faktycznie więcej się to nie powtórzy, ponieważ tego typu akcje jak widać są niemile widziane, zwłaszcza w tak dużych ilościach i w tak powiedziałbym ostentacyjny sposób robione.
Uznaję więc temat za zamknięty.