Wysłany: 2008-03-07, 19:54 Portal - mała sprawa z newsami. Oddział: Wojska Lądowe
Na naszym portalu można dodawać newsy. To chyba wie większość. Wystarczy sie zalogować - obecnie najlepiej wysłać mi na PW/GG/Maila informację o tym że chcecie mieć konto na portalu i podać dane do jego stworzenia - login, hasło i mail, a ja je zrobię.
Ale nie to jest treścią tego tematu. Otóż zachęcam wszystkich do pisania newsów. W przypadku dłuższych newsów proszę je pisać jako artykuły, z zachowaniem informacji o źródle newsa i dodawać go w kategorii Newsy. Następnie my - tj. administracja przygotuje go jako newsa.
Piszę to, ponieważ jeszcze nie rozwiązałem problemu zbyt długich newsów, które wydłużają stronę do granic możliwości.
Mimo tych "zastrzeżeń" zachęcam do dodawania newsów. Im ich więcej, tym portal będzie ciekawszy.
Wysłany: 2010-04-06, 10:13
Oddział: Oddziały Specjalne
Mam pytanie:
1) Newsy mają dotyczyć tylko Wojska Polskiego czy też mogą innych armii ?
2) Czy to nadal aktualne ? Jeżeli tak to od czasu do czasu coś tam maznę.
_________________ To nie są ludzie - to diabły ! - płk. Milan o Legionistach po bitwie pod Camerone
"Padłem... nikt nie poda ręki... sam wstanę... silniejszy" - Muhammad Ali
"Nienawidziłem każdej minuty treningu, ale powtarzałem sobie: nie poddawaj się, przecierp teraz i żyj resztę życia jako mistrz" - Muhammad Ali
1.Tak mogą dotyczyć innych armii
2.Jest to jak najbardziej aktualne, ponieważ nie było od tego oficjalnie, ani nieoficjalnie odwołania.