Wysłany: 2008-04-14, 19:02 Medale Oddział: Wojska Lądowe
Jakiś czas temu wpadłem na skrypt medali dla forum. Jest to skrypt prawdopodobnie bardzo podobny do tego znanego niektórym pewnie z forum dws lub historicus. Skrypt dostarczył nam Junior. Muszę go przetestować, ale już teraz możemy zastanowić się jakie medale chcemy mieć. Podawajcie swoje propozycje.
- Propagowanie militis.pl
- Aktywne uczestnictwo na forum 1, 2 i 3 stopnia
- Adept sił lądowych za aktywne uczestnictwo w tematach o wojskach lądowych
- Adept marynarki wojennej
- Adept sił powierznych
Na nieistniejącym już forum spotkałem się z medalem dla usera miesiąca.
Czyli ten kto napisał najciekawsze artykuły,najbardziej wartościowe posty najwięcej wniósł w nowości na forum itp.
Był wybierany głosami użytkowników co miesiąc (ale zaskoczenie )
Co wy na to?
Windmaker Redaktor Naczelny Michał "Windmaker" Banach
Wysłany: 2008-07-01, 16:32
Oddział: Oddziały Specjalne
medal za jak najlepsze reprezentowanie forum i nie tylko
medal za jak największą liczbę osób które zachęciliśmy do zarejestrowania sie na forum ( oczywiście te osoby musiały by się zarejestrować a następnie odpowiedzieć kto ich zaprosił)
itd.
BEZ OSZUSTW
_________________ To nie są ludzie - to diabły ! - płk. Milan o Legionistach po bitwie pod Camerone
"Padłem... nikt nie poda ręki... sam wstanę... silniejszy" - Muhammad Ali
"Nienawidziłem każdej minuty treningu, ale powtarzałem sobie: nie poddawaj się, przecierp teraz i żyj resztę życia jako mistrz" - Muhammad Ali
Ja jestem za takimi medalami, to jest bardzo motywujące. Proponuje akie rzeczy:
1. Co miesiąc organizować konkurs na najlepszy artykuł (nagroda np. jakiś medal, albo punk, czy podwyższenie stopnia, jak tam uważacie)
2. Jak pisał Damian za aktywność i poprawna pisownie
3. Za Propagowanie militis.pl
Powinniśmy sie nad tym poważnie zastanowić.
W ostatnim czasie jednak pojawił się problem - skąd wziąć skrypt medali? Niby mam dostęp do jednego skryptu, ale jest on stary i działa pod inną wersją forum a nowy trzeba by zrobić.
Dlatego jeśli ktoś mógłby w tej kwestii pomóc - np. zna osobę, która by takie coś zrobiła to pomoc jest mile widziana.