Wysłany: 2008-04-17, 20:29 [Ogłoszenie] Wesprzyj portal MILITIS! Oddział: Wojska Lądowe
Jeśli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem dołącz do nas już teraz! Zapraszamy do rejestracji i udziału w życiu forum. Dołącz do naszej załogi!
Nasz serwis bardzo potrzebuje Waszej pomocy, jeśli chcemy go rozwinąć. Staramy sie reklamować serwis i forum wszędzie gdzie tylko dajemy radę, ale nie jest to proste kiedy jest nas tak mało.
W związku z tym proszę Was drodzy użytkownicy, abyście pomogli nam w rozwoju serwisu, poprzez jego reklamę.
Będziemy bardzo wdzięczni za każdą pomoc.
Tutaj poniżej znajduje się lista bannerów i userbarów, które możecie umieszczać w swoich podpisach na różnych forach.
Oczywiście, że nie, a czemu mam być przeciwko? Oczywiście pomogę ile mogę. Mogę Ci trochę pomóc w pozycjonowaniu, bo i tak muszę to zrobić, ale to trzeba dogadać na gg.
Jeżeli są to Twoje artykuły/prace, lub jeżeli masz prawo do publikacji, to na pewno można zamieszczać, jeżeli nie wiesz, w jaki sposób napisz do któregoś z administratorów/moderatorów, ktoś zawsze pomoże.
P.S. Witamy na forum.
_________________ Polish soldier fights for the freedom of other nations but dies only for Poland
gen. Stanisław Maczek
---------------------------------------------------
Omnia pro Patria
Zaproszone osoby: 5
Wysłany: 2008-09-10, 19:55
Oddział: Oddziały Specjalne
Witam!
karol napisał/a:
Jeżeli są to Twoje artykuły/prace, lub jeżeli masz prawo do publikacji, to na pewno można zamieszczać, jeżeli nie wiesz w jaki sposób napisz do któregoś z administratorów/moderatorów, ktoś zawsze pomoże
P.S. Witamy na forum
Mam taki zwyczaj, że publikuje tylko swoje prace. Owszem nie wiem jak zamieszczać artykuły na tej stronie lecz mam kontakt z Weteranem, który pewnie mnie poinstruuje co i jak .
Pozdrawiam
Oskar
Windmaker Redaktor Naczelny Michał "Windmaker" Banach
Również witam na forum. Jeśli chodzi o umieszczanie prac, to musisz się zarejestrować na portalu - ja ręcznie aktywuje konto i dam Ci o tym znać. Wówczas wszystko z Weteranem Ci wyjaśnimy.
I jestem bardzo wdzięczny za chęć pomocy
Wysłany: 2008-09-10, 22:10
Oddział: Oddziały Specjalne
Witam!
Windmaker napisał/a:
Również witam na forum. Jeśli chodzi o umieszczanie prac, to musisz się zarejestrować na portalu - ja ręcznie aktywuje konto i dam Ci o tym znać. Wówczas wszystko z Weteranem Ci wyjaśnimy.
I jestem bardzo wdzięczny za chęć pomocy
Ok. Właśnie ukończyłem rejestrację i czekam na maila .
Oskar wszystko Ci wyjaśnijmy co i jak?
Mam nadzieje, że razem stworzymy profesjonalną stronę.